За съжаление в България не се дават пари за български изпълнители. Дават се огромни средства за чужди групи и изпълнители, които в повечето случаи пеят на плейбек.
Това каза Лили Иванова пред бТВ и уточни, че е била на един такъв концерт и е напуснала шоуто, защото там се е пеело на плейбек.

Българската звезда отново повтори, че е готова да подкрепи всеки талант, какъвто е случаят с Николай Манолов, когото открила по време на конкурс в нейния роден град Кубрат.

Лили Иванова е продуцент на две негови песни. Тя смята, че той задължително трябва да пее на български език. „Човек трябва да лобира за своята държава“, каза още примата на българската естрада.

Иванова каза, че все още не е решила дали ще участва в конкурсите за Евровизия. „Нали видяхте какво стана миналата година – отрязаха ни още в самото начало“, каза още Лили Иванова и уточни, че всичко е готово за големия концерт на 12 ноември в зала № 1 на Националния дворец на културата /НДК/ в столицата.

По време на концерта всеки ще може да си закупи новия диск и DVD с миналогодишния й концерт. През месец април се очаква да излезе и книга за творческия й път. /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com