Крум засне видео към хитовия сингъл „Модел на греха“. Режисьор е Ники Нанков, който стои зад успешните клипове на „Любовен дует“ и „Винаги помни“. В „Модел на греха“ изпълнителят се пренася в средата на миналия век. „Всъщност, търся любовта, но срещам греха в лицето на сексапилни съблазнителки“, обяснява Крум. В ролята на съблазнителките влизат момичетата от балет „Магия“, които от половин година са партньори в сценичните изяви на изпълнителя.

„Първоначално идеята беше да направим имиджов клип с ретро полъх, но Ники Нанков доразви идеята и даде по-различен режисьорски поглед на песента. Резултатът, както обикновено, оправда доверието ми към него. Подготвили сме умерена доза еротика и много приятно усещане за зрителите“, допълва изпълнителят на „Ара мюзик“.

В Киноцентър „Бояна“ бяха изградени специални декори, а Крум застава зад волана на автомобил, който вече не може да бъде видян из съвременните улици. За грима се погрижи Зоран, който също е неразделна част от екипа на певеца.

„Модел на греха“ вече набра скорост сред музикалните фенове в Македония. През август на фестивала „Охрид фест – Охридски трубадури 2008“ Крум я изпълни на сцената на „Долни Сарай“ и спечели за България наградата на публиката. Музиката е на македонския хитмейкър Оцко, текстът е на Росен Димитров. С този екип Крум работи за първи път, което го представя с ново звучене. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com