Актрисата от игралния филм „Шивачки“ и познатият като телевизионен водещ и модел – Николай Илиев, участват в новия български сериал „Забранена любов“. Сред останалите имена, на които са поверени роли в продукцията, са Диана Любенова, Албена Ставрева и други.

В „Забранена любов“ участват още артистите Мария Статулова, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Ивайло Герасков, Тодор Танчев и други. По време на финалния кастинг са взели участие общо 450 актьори, кандидатстващи за 17-те главни роли.

Близо 8 седмици продължава изграждането на всеки един от героите, заедно с техните биографии, психология, чувства, навици и пороци. Партньорите от всички двойки в продукцията са били подложени на тест за „екранна химия“.

Сюжетната линия в сериала „Забранена любов“ се развива в реална българска среда, като са заснети някои от най-популярните локации в София, Пловдив и други големи градове.

Серийната драма „Забранена любов“ ще се появи на малкия екран на 5 октомври. Телевизионният филм ще се излъчва всяка делнична вечер и ще бъде с продължителност от 30 минути. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com