След изключително натоварено и успешно концертно/клубно лято, белязано от четвърто национално турне, участия на най-големите фестивали у нас (сред които и Spirit Of Burgas на MTV) и редица частни партита, Deep Zone се завръщат в ефира със своя нов сингъл „Лесно се възбуждам“.

С подкрепата на фенове и диджеи от най-нашумелите клубове в страната, редица чужди изпълнители, продуценти и мениджъри, с които обмени опит и дели една сцена, най-успешният български хаус проект сега издава своето най-провокативно и комерсиално парче до момента.

„Лесно се възбуждам“ е безкомпромисен, секси и съблазнителен клубен химн на желанието, и това става ясно още от заглавието. Саундът на песента е не по-малко предизивкателен и от самия текст. Не е тайна, че то е инспирирано от най-актуалните тенденции в съвременната хаус музика и съвсем спокойно може да се конкурира с номер едно хитове на имена като Ерик Придз, Алекс Гаудино и Давид Гета.

Стилът е в изключително популярния в момента кросоуъвър между хаус, денс и електро, а автор на музиката е DJ Dian – един от „кръстниците“ на вече нашумялата в цял свят „Българска хаус мафия“ (Deep Zone, Balthazar и Jack Rock).

Песента „Лесно се възбуждам“ пък се развива като истински флирт – започва с нежен и романтичен пиано инструментал, който преплита звуци със секси гласа на Йоана, а припевът е агресивен и впечатлява с изключително актуалния в момента електро бас саунд.

Финалният вариант на песента пък е обогатен с дигитално ремастерирана по-мощна бас линия и това ще можете да усетите, независимо дали слушате песента на домашно парти, в колата, или в любимия си клуб в петък вечер. Всичко това е на път да превърне „Лесно се възбуждам“ в най-добрия комерсиален хаус трак, изадаван някога в България.

Изпълнението вече получи одобрение от публиката у нас по време на клубното турне на Deep Zone, а диджеи и фенове успяха да „се доберат“ до по-стари работни варианти на песента.

Множество чужди диджеи и изпълнители, сред които Алекс Квита, „Кошийн“, Лео Лейкър, Da Hool и др. също поздравиха българския проект за новия им сингъл.

Големи международни продуценти и мениджъри пък проявиха интерес към парчето и в следващите месеци то ще бъде издадено в целия свят с английската си версия – „Let The Music Move Ya“, а автор на текста е Майк Джонсън. Този вариант е и в подкрепа на проекта за българската авторска музика – Music Space.

Парчето „Лесно се възбуждам“ ще дебютира в българския радио ефир на 15 септември, а в момента се финализира и видеоклипът към изпълнението, който според екипа и музикантите ще бъде върхът на „секси“ излъчването на песента.

Режисьор на клипа е Кирил Божилов – Кико, който работи и по видеото на „DJ, Take Me Away“. /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com