Поп певицата Бритни Спиърс (Britney Spears) спечели най-много статуетки на годишните видеонагради на MTV. Звездата беше отличена в три категории – за видео на годината, за най-добро поп видео и за най-добро женско видео.

И трите награди на Спиърс бяха връчени за клипа към парчето „Piece of Me“. Освен, за да прибере трите си статуетки, певицата се качи на сцената още в самото начало, за да открие церемонията.

„Много ви благодаря. Благодаря ви за цялата любов. Аз съм тук тази вечер, за да отпразнувам един много специален рожден ден – 25-тата годишнина на видеонаградите на MTV. Това е церемонията по раздването на видеонаградите на MTV и тя започва сега“, каза звездата в самото начало на шоуто.

Други отличени със статуетки са Крис Браун с „With You“ – за най-добро мъжко видео, Linkin Park с „Shadow of the Day“ – за най-добро рок видео, Lil Wayne с „Lollipop“ – за най-добро хип-хоп видео.

По време на шоуто, на сцената пяха T.I., Jonas bRothers, Кид Рок, Риана и др.

Церемонията бе закрита с изпълнение на Кени Уест, който подобно на миналата година, отново не спечели нито една статуетка. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com