Може би една от причините Бербатов да се срамува от приятелката си е, че тя е по-възрастна от него.Той и гаджето му имат 4 години разлика.

Този факт по принцип не е толкова фрапиращ, но за Бербо е от голямо значение. Може би е така заради подигравките на съотборниците му от ЦСКА по повод бившето му гадже. Тя също е била кака.

В личният живот на Бербо голямо влияние оказва и майка му. Тя е против всички жени, които се навъртат около синът й. Мама с години му е внушавала, че всяка дама, която е с него, мисли само за парите му и не го възприема като обект на любов.

Сега новото попълнение на Манчестър Юнайтед си е харесал супермодерното имение на скандалния Роби Савидж. Бившият уелски национал е много популярен не само с футболните си умения, но и с това, че прекалено парадира с доброто си финансово състояние- Ламборгини LP640 за скромните 235 000 евро, снобарско имение и други подобни гъзарийки. Бъдещата къща на Бербо вече е световноизвестна, след като през 2005 година бе показана от MTV в предаването „Колибките на футболистите“.

А относно Елена се говори, че нито е толкова красива, нито впечатлява с особено излъчване и присъствие. За Дон Балон съотборник на Бербо я описа като по скоро съсухрена, отколкото с красиво изваяно тяло. /donbalon.eu

Още новини в Novini.elitno.com