Виктория Бекъм е твърдо решена да изпълни мечтата си и да добави към голямото семейство и дъщеричка. След трите сина, които роди на Дейвид Бекъм, сега певицата прави всичко възможно, да зачене още веднъж, преди годините й да напреднат.

Според медиите на Острова, Виктория е предприела отчаяни мерки. Твърди се, че вече от четири месеца госпожа Бекъм е на специална терапия със силни билкови хапчета, които повишават либидото.

Виктория помолила сестра си Луис Адамс, да й купи 180 таблетки през месец май, и да й ги достави в Лос Анджелис.

Става въпрос за билкови хапчета, много популярни във Великобритания, които оказват невероятен ефект върху сексуалния живот на жените, като едновременно с това подсилват метаболизма и повишават енергийния заряд. Лекарството може да се използва и при диети, въпреки че Виктория със сигурност не се нуждае от такива, пише Гонг. Така става ясна и целта, с която госпожа Бекъм използва билките.

Сексуалните стимуланти са последната стъпка на Пош Спайс по пътя към подобряването на способността й да зачене. Двамата с Дейвид от известно време са обявили, че се трудят за момиченце, но все още не са съобщили радостна вест на широката публика. /news24.bg