Емблематичната блондинка няма да радва очите на зрителите от началото на септември, или поне няма от екрана на „Нова Телевизия”. Самата тя потвърди отсъствието си от популярното шоу и се съгласи да ни разкаже истинските причини за напускането си.

„В периода от Септемви до Нова година имам няколко важни ангажимента свързани с пътувания в чужбина заради новата ми работа. От скоро работя като „Мениджър по рекламата” в най-утвърдената фирма за хотелиерско и ресторантьорско оборудване-„Стъклен Свят” и това изисква своите отговорности. Предстои ми да замина за Амстердам за известно време, където ще посещавем специализирани курсове свързани с новото ми ампоа. След това ще пътувам до още няколко държави, включително и до един от любимите ми градове Барселона.

”Сделка или не” ужасно ще ми липсва, дължа много на екипа и съм им благодарна на продуцентите за коректноста, дори и за това, че на мое място взеха точно Иво. Много му симпатизирам и мисля, че ще се справя чудесно.

С екипа имаме и нови общи проекти, така че тепърва ни предстои да се виждаме. А какви са предстоящите ни обще занамания ще разберете в началото на другата година.” -интригуващо заяви Жаси, която обаче отрече слуха, че приключва с моделските ангажименти – „Не намирам за нормално, спрямо обстановкатав България, едно момиче след 22-23-та си годишнина да се занимава сериозно и само с моделство, но за сега не мисля да се отказвам от това поради простата причина,че за мен това е само хоби, което ми носи приятни емоции. Както например последната реклама която снимах тези дни с участието на известни БГ модели и актьора Долф Лундгрен.”

Блондинката споделя още,че въпреки че с актьора са се снимали в различни сцени и на практика, не са се видали на живо, било приятно да знаеш,че снимаш с холивудска звезда. Във въпросната рекламата,която ще се излъчва в чужбина са взели участие още адашката на Жаси по фамилия и предпочитан модел-Ралица, нашумялата миска Кристина Димитрова, Гери Дончева, Румен Георгиев, мулатки, монголки и руса и черна двойка близначки. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com