Фаталната манекенка отново мачка завивките със звездата на Левски

Лафът „старата любов ръжда не хваща“ важи в пълна сила за звездата на Левски Георги Иванов – Гонзо и фаталната манекенка Цеци Красимирова.

Запознати твърдят, че футболистът и красавицата не само са се събрали за пореден път, но и са предприели следващата крачка, като са се установили в общо любовно „гнездо“, съобщава hotnews.bg.

Красимирова изкара голяма част от лятото на българското черноморие, а веднага щом се завърнала в София тя се нанесла в жилището на своя любим. Гонзо неотдавна е напуснал съпругата си Мариета и се е установил в ново жилище, което се намира в столичния квартал Бъкстон.

Както е известно, Цеци и Георги Иванов имат вземане-даване от поне шест-седем години. През 2002-ра родената в Мездра хубавица, заряза футболиста заради милионите на Косьо Самоковеца. След като той бе ликвидиран в Амстердам, а Цеци едва оживя с куршум в бузата, Гонзо бе плътно до нея до болничното легло. Когато се възстанови от раната и шока, манекенката се захвана с милионерския наследник Георги Славов – Главата.

„Цеци е зарязвала поне четири-пет пъти Гонзо заради богати мъже, но той неизменно й прощава изневерите. Най-зле в ситуацията се чувства Мариета, съпругата на футболиста“, твърдят светските клюкари. /donbalon.eu

Още новини в Novini.elitno.com