На 8 септември стартира новото реалити предаване „Хванати в изневяра“ в ефира на телевизия „Диема“. Първият сезон на шоуто ще продължи 3 месеца, стана ясно на пресконференция по повод старта на формата.

Реалитито „Хванати в изневяра“ ще проследи 38 истории на хора, усъмнили се във верността на своите половинки. С разследването се занимава специален екип от детективи, които използват скрити камери и подслушвателни устройства за разкриването на истината.

„За да бъде затворено едно разследване, трябва да има доказателство за изневяра“, каза за Avtora.com главният редактор на предаването Витомир Саръиванов.

„Оттам нататък всичко зависи от това кой как възприема нещата. За един едно погалване е достатъчно да бъде възприето като изневяра, за друг френската любов не е изневяра“, допълни Саръиванов.

„Хванати в изневяра“ ще се излъчва от понеделник до четвъртък, като последният ден ще бъде обзорен за предишните три предавания.

Водещ на реалитито е Христо Запрянов, а продуцент на шоуто е Нико Тупарев.

До момента са направени около 200 заявки, повечето от които са на жени, споделиха организаторите по време на пресконференцията.

Оригиналното заглавие на „Хванати в изневяра“ е „Cheaters“. Реалитито стартира през 2000 г. в САЩ и до момента са заснети 7 сезона. /avtora.com