Изпълнителката от каталога на Диапазон рекърдс – Румина, бе поканена да пее на елитния конкурс за модели „Топ Модел България 2008”.

На басейна на хотелски комплекс „Маджестик” в Слънчев бряг певицата изпълни най-новата си песен „Късно се сети”, както и хитовете си „Жестоко”, „Нека позная” и други свои парчета. Водещата на конкурса Йоана Буковска представи Румина като „Певицата с манекенски мерки”, а всички гости бяха очаровани както от парчетата й, така и от нея самата.

След представянето на 16-те участнички и избирането на победителката – Мария Спасова, купонът продължи с пълна пара до малките часове на нощта.

За съжаление това е единствената снимка, която може да ви предоставим от конкурса тъй като наш репортер бе поканен официално от организаторите и по време на конкурса охраната го принуди да напусне конкурса пак по решение на организаторите. С това си поведение те се оказаха в изключително неблагоприятна позиция спрямо медиите тъй като трябваше да предоставим снимки за провеждането на конкурса на още няколко светски медии за отразяване. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com