Билетите за концерта на калифорнийската хардкор рап група Funkdoobiest в София вече са пуснати в продажба. Музикантите Son Doobie, DJ Ralph M и Tomahawk Funk ще гостуват у нас на 1 октомври 2008 г. в Парти център „4 км“.

Funkdoobiest стартират кариерата си в Лос Анджелис, Калифорния. Оригиналният им състав включва Son Doobie (Jason Vasquez), DJ Ralph M (Ralph Medrano) и Tomahawk Funk (Tyrone Pacheco).

Първите два албума – „Which Doobie U B?“ и „Brothas Doobie“ са продуцирани от DJ Muggs от Cypress Hill. Текстовете в песните на рапърите са с подчертано сексуално съдържание, а самият Son Doobie обявява себе си за „порно крал“.

Последният, четвърти по ред студиен албум на Funkdoobiest, озаглавен „Golden B-Boys“, излиза на музикалния пазар на 19 август 2008 г.

Електронни билети за концерта на Funkdoobiest могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. „Стамболийски“, магазина на М-Тел на площад „Славейков“, както и веригата магазини „На Тъмно“. /avtora.com