Къщата на реалити шоуто Big Brother, която е в процес на строеж, е била ограбена от група неизвестни извършители. Престъпниците успели да откраднат няколко работни инструмента, както и един лек автомобил.

„Наистина имаше такъв случай преди около месец и половина, когато група от 4-5 невъоръжени лица нахлуха от едната страна на къщата“, казаха за Avtora.com от екипа на Big Brother. „Крадците разбиха един от фургоните на работниците и откраднаха няколко инструмента и лек автомобил ‘Фолксваген'“, допълниха от екипа на шоуто.

Задигнатите вещи и возилото са открити скоро обаче, след като инцидентът е бил докладван на органите на реда. Междувременно, охраната на строежа е силно засилена, а автомобил на полицията патрулира около строителния обект.

Неприятната случка по никакъв начин няма да повлияе на строежа на къщата на Big Brother и нейното успешно завършване, увериха от тв предаването. Очаква се бъдещият „дом“ на новоизбраните съквартиранти да отвори врати броени дни, преди началото на реалитито.

Шоуто Big Brother 4 ще стартира през месец септември 2008 г. с ново лице – телевизионния водещ Милен Цветков. Колежката му Венета Райкова ще поеме късното токшоу, съпътстващо предаването – „Малката сестра“. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com