Майката на поп принцесата Бритни Спиърс възнамерява да разкрие всички тайни на звездното семейство в книга. Подготвяната за печат книга на Лин Спиърс съвсем не е пособие за родители, които биха искали да отгледат знаменитост, а по-скоро съдържа скандални спомени на майката на звездата.

Изданието от 272 страници е озаглавено Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World. То ще излезе по книжарниците на 16 септември и има всички шансове да се превърне в бестселър, тъй като ще съдържа любопитни факти.

Майката на Бритни се е постарала в книгата да са описани колкото се може повече скандални подробности за певицата. А както всички знаят, голямата й дъщеря също се „постара“ да помогне на майка си и се забъркваше във всякакви глупави скандали.

Лин Спиърс например ще сподели с читателите неизвестни подробности за Бритни и нейните нервни сривове в началото на годината, за нейния мениджър, за бременността на Джейми Лин. Малката сестра на Бритни забременя доста млада.

Разбира се, майката не е пестила краските, когато е описвала собствената си роля в успеха на Бритни по пътя към успеха, съобщава в.“Сега“. Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World не е първият литературен опит на Лин Спиърс. През 2001 г. заедно с Бритни тя издаде книгата A Mother’s Gift. /news24.bg