Най-миловидния член на журито „Мюзик айдъл” Есил Дюран засне клипа към най-новата си песен „Гласова поща”. За целта на екипа му се наложи да търси ексцентрични решения за локациите на видеото. Избраните места направиха визията на филмчето към песента на световно ниво.

Облечена в черни лачени дрехи като жената котка Есил снима в подземията на легендарната вила Аква на милионера Августин Пейчинов, след това пък доста разсъблечена направи чудесни слънчеви кадри около вилата.

За да е клипа максимално отличаващ се от всичко правено досега, за някои кадри Есил избра и екипа на Елза Парини.

По късни доби, осветители, гримьори, фризьори, статисти, оператори и режисьора Скерлев се потопиха в обятията на нощния клуб Александър. Там със участието на травеститите и танцьорите от шоуто начело с Елза Парини бяха заснети и някой от финалните картини за видеото към песента на Если Дюран – Гласова поща.

Есил призна , че има отколешна мечта да снима в микс клуба … „Това е единственното място къде мога да се забавлявам без някой да ме притеснява и без да си мисля за грима , прическата, роклята и това дали прелъстявам мъжете с държанието си, защото тук всички са много искрени и любвеобвилни, а и мъжете тук не обръщат кой знае какво внимание на жените…” /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com