Дивата красавица от Евровизия Елица заминава със Стунджи за концерти в Хонг Конг и Пекин. В Созопол звездната двойка ще свири с африканци от Буркина Фасо

Година след грандиозният успех на Евровизия Елица Тодорова и Стоян Янкулов обиколиха света със прекрасната си авторска музика. От Япония до Франция всички се дивят на уникалният ни етно дръм дует.

Дръм дуото избира много стриктно музикалните си прояви и в родната България а и в чужбина се появява на изключително класни и изскани мероприятия. Най често може да ги чуете в мероприятия с Екологична тематика, тъй като двойката е лице на кампанията “Да засадим дърво! “Да запазим Земята чиста!”
Сред почитатели им са: Принц Албер, Кралят и Кралицата на Швеция, Пауло Куелю, шефът на ЮНЕСКО Коиджиро Мацура и покойният Папа Йоан Павел Втори и мн.др. величия.

Пресата непрекъснато ги събира и разделя, но те коментират предимно творчеството си, а енигмата и мистерията около тях си остават неповторими. Поредната изненада е проектът “Елица Тодорова трио” с който варненката изненада публиката.
В триото Елица е поканила двама от най атрактивните и модерни в момента музиканти Мирослав Иванов китара и WahTony Тони Рикев баскитара. На 29 и 30 август Елица Тодорова ще представи триото в Конкурса Мис Сирена Марина Диневи във Свети Влас и Cacao Beach Слънчев бряг. По същото време Стоян ще гостува с холандска джаз формация в Амстердам.
На 1септември ритмите на Елица и Стоян ще се слеят в Созопол с
първични африканци от племе в Буркина Фасо.

След което енергичният дует ще отлети за концерти в Китай.
Елица е посветила близо месец за уроци по китайски при китаец за да научи две от най хитовите китайски песни които ще изпълни в Китай. Тодорова ще има удоволствието да пее и свири с грандиозен китайски оркестър на концертите в Хонг Конг и Пекин. /erogance.eu