Секссимволът се опасява от нов скандал около името си

Звездата на националния ни футболен отбор Димитър Бербатов е преустановил контактите си с актуални родни красавици. От близо два месеца Бербо не пише традиционните есемеси и не се обажда по телефона от Лондон, за да флиртува с манекенки и известни журналистки, съобщи hotnews.bg.

Секссимволът се опасява от нов сексскандал около името си, а освен това подозира, че всяка родна красавица се интересува единствено от парите му.

Близки до звездата твърдят, че Бербатов се е зарекъл повече да не се занимава с българки, тъй като е ядосан от раздуханите истории с Теди Велинова и с Даниела Арнаут.

„Той никога не е бил само с една жена, но дълго време успяваше да опази в тайна мимолетните си сексуални авантюри. Накрая сам падна в капана си“, коментират съотборниците му от националния отбор. Те признават, че по време на лагери на България благоевградчанинът винаги намира време за поредната манекенка или танцьорка, която вкарва в леглото си.

„Митко е лабилен психически, стане ли въпрос за личния му живот. Затова и е взел решение повече да не се занимава с българки. Той се среща само с Елена, която му е нещо като гадже вече повече от 2 години“, твърдят авери на звездата на родния футбол. /donbalon.eu

Още новини в Novini.elitno.com