В Galaxy Bowling Club Списание БЛЯСЪК и BEEFEATER организираха за четвърти пореден път турнир с участието на звездите от българския музикален и шоу бизнес – Румънеца и Енчев, Дидо от Deep Zone Project, Устата, Димитър Рачков, Адреналинките Жана и Яна, Жени Калканджиева, Ани Лозанова и много други, както и представители на българските медии.

Те бяха разделени в отбори наречени „Свестните“, „Дълбоките“, „Dream Team“, „Форд Бояр“, „Господарите на боулинга“ и „От уста на уста“.

Преди започването на турнира всички почетоха паметта на Дими от Сленг загинал нелепо преди няколко дни с едно от неговите хитови парчета.

Ани Лозанова и Калина Коцева, най-младият член на екипа на Санома Блясък дадоха старт на турнира. В оспорваната битка между отделните отбори най-изявени бяха Любо Ганев, в чиито ръце 12 килограмовите топки буквално се губеха.

Дидо от Deep Zone Project, който даваше непрекъснати напъствия на съотборниците си от групата, Жени Калканджиева в един отбор със съпруга си Тачо, Адреналинките с Рачков.

С най-добър личен резултат бе отличен Ивайло Гаврилов, за най-голям карък бе определена адреналинката Яна. С най-много страйкове се класира Камен Алипиев. Първото място и екскурзия до London спечели отбора „От уста на уста“ с 577 точки, следвани от „Dream Team“ с 551 точки и „Форд Бояр“ с 508 точки.

erogance.eu