Корицата на юлския брой на списание АННА клуб украси чаровната Нора Караиванова от Music Idol. Гласовитата красавица разкрива своята формула да е винаги усмихната, музикалните си амбиции и любовните си трепети.
  
  В новия брой можете да разберете и интересни неща за новото лице на рейтинговото предаване ”Другата България” – Петър Мелтев. Симпатягата разказва за бойното си кръщение в Косово и своето разбиране за патриотизъм.
  
  В юлския брой на АННА клуб има интересни четива за феновете на култовия сериал “Сексът и градът”. Разбира се, най-голямо внимание е отделено на главната героиня Сара Джесика Паркър, превърнала се в идол за милиони жени по света със своето превъплъщение в образа на писателката Кари Брадшоу. Любопитен е и специалният гид, посветен на героините от сериала, който ще ви отведе на техните любими места из Ню Йорк.
  
  В брой, пълен с толкова мода и красота, няма как да не се отдели подобаващо място и на ослепителните Виктория Бекъм и Алисия.
  
  В юлския брой на АННА клуб не липсват и красиви мъже. Ще намерите класация на секссимволите на всички времена и уникална фотосесия на Константин Цветанов – победител в риалитито “Искам да бъда супер модел”.
  
  Не по-малко атрактивна е фотосесията с бански костюми Summer Time, придружена с материал за най-актуалните за сезони модели.
  
  За да бъдат летните ви дни още по-приятни, има и други развлекателни теми, като това как да познаете с какъв мъж си имаш работа само по чорапите, които носи, тест за вашия сексуален тип и 10 точки в полза на морето.
  
  Тези и още много други интересни теми можете да намерите в юлския брой на списание АННА клуб.

 erogance.eu