Огненото парче на Галена и Устата „Страст на кристали”, новото на Азис – „Дай ми лед” и още 10 от най-актуалните песни за лятото може да намерите в новата компилация на „Сънни мюзик” –„Жега” .

От 15 юли до 1 август хитовият продукт ще може да бъде намерен в музикалните магазини на половин цена от 5 лева, разкри продуцентът на компанията Крум Крумов.

След тази дата cd-то ще се продава на реалната цена от 10 лева.

Заявка за хит на сезона прави рапърът Устата с песента „Мале-мале”. „Тя направо ще подлуди феновете“, сигурни са спецовете. Дуетът му със Софи Маринова – „Чужди устни”, както и ремиксът на парчето „Измама” на гласовитата нашенка също влиза в компилацията.

„Плейбойката” Мира ще чуете с „Измамник”, както и дуетът й „Цял живот” с новото откритие на „Сънни мюзик” – Алекс. „Бомба” хвърля и атрактивната Фани с перфектно изпълнение на ремикс на песента на Бони – „Невинни грешници”.

Дългокраката Лияна се включва в звездния състав с новата си песен „Бързай-бързай” и дуеът й с Нел – „Чао и мерси”. Самата Нел внася настроение с “Повярвай, искам”, а Ивона с „Не ме е страх”.

erogance.eu