Иранският модел Ники Газиян се разтапя пред футболния казанова

Кристиано Роналдо отново е във вихъра си. Португалското крило на Манчестър Юнайтед показа, че умее да си попълва добре свободното време, като заби поредното гадже. След като се раздели с красивата Нерейда Гаярдо, която се спрягаше за Избраницата на палавия футболист, той се втурна в поредна атака, но не във футбола, а на любовния терен. Новата му изгора се казва Ники Газиян. Тя е с иранско потекло и е един от най-популярните модели на списание FHM.

Красавицата е по-голяма с три години, но това не я е спряло да приеме предложението на футболиста да прекара нощта в хотелската му стая в Лос Анджелис. Нещо повече – тя дори отбеляза, че Роналдо е „в пъти по-готин и с по-хубаво тяло от Дейвид Бекъм“.

– Кристиано е страхотен, надарен е в много отношения. Изкарахме си уникално, като дори след тази вечер се срещахме още няколко пъти – обясни сладката Ники. Госпожица Газиян се запознала с Роналдо в елитен клуб в Ел Ей, където по нейните думи португалецът отхвърлил не коя да е, а Парис Хилтън. Според Ники причината е, че Кристиано не харесва кльощави момичета. „Той ми обясни, че предпочита добре сложени жени и намира Парис за не особена привлекателна“, разказa още фотомоделът.

donbalon.eu