Първата песен и клип „Не ме е страх“ на най-новото откритие на Сънни мюзик Ивона вече оглави първите места и е от най-въртяните в ефира на музикалните телевизии. Истинското име на даровитата певица е Гергана, а артистичният й псевдоним идва от фамилията й – Иванова.

  Родена е в Казанлък, където живее и в момента. Признава, че напрежението и лудницата в София никак не й харесват, но ако се наложи да се премести би го направила. Когато има ангажименти в столицата, тя се придвижва с луксозна каравана с две спални. Всички погледи са вперени в нея, щом застане зад волана на мястото на мениджъра й Иво.

  Хубавицата е на 21 години, зодия Везни, сега следва Индустриален мениджмънт и предприемачество в колеж „Телематика“ в Казанлък. Ивона се занимава по-сериозно с музика от 7-ми клас, когато записва музикална паралелка в родния си град. Специалността й е народно пеене, но от малка си мечтае да стане попфолк певица.

  „Нали почти всички деца искат да подражават на хубавите какички по телевизията и аз исках да съм като тях – да пея и да изглеждам така. За мен е важна песента – да е с хубав текст и да е направена добре“, споделя певицата. Тя обаче не се опитва да подражава на никого, защото знае, че най-добре е да си самия себе си. Ивона е щастлива, че Сънни мюзик й подават ръка за старта на кариерата й.

  „Песента „Не ме е страх“ я чух като бях на гости на мои приятели в Гърция и си казах – „Това е моята песен“. Продуцентът ми Крум също я хареса и уреди правата. Така направихме и видеоклип с Ники Нанков“. Фолкдивата допълва, че очаква с нетърпение да започне да ходи по участия. Тя е натрупала сценичен опит от концерти, в които е пяла с хора на училището си. Все още малко се притеснява преди изяви, но вярва, че това с времето ще отшуми, защото обича да е на сцена и да дава всичко от себе си.

erogance.eu