Отношенията между национала и приятелката му са в криза

В сериозна криза е връзката между национала Благой Георгиев и бившата гимнастичка Христина Витанова. Преди няколко дни стройната красавица изнесла багажа си от апартамента в столичния квартал „Борово“, който споделяше заедно с любимеца на футболните Фенки. Съседи на двойката признаха, че пети ден не са мяркали Христина, а Благо излиза сам и се връща също без гаджето си вечер. Освен това последните няколко дни Георгиев е засичан соло в известно заведение на пъпа на София.

„Не искам да коментирам. И да има нещо, то си е между нас двамата“, лаконично отвърна футболният ерген-мечта Благой Георгиев на въпроса дали наистина има грижи около връзката си.

Половинката на Благой Георгиев – Христина, пък се изненада: „Разделили ли сме се? Кой го каза? Наистина изнасях багаж от апартамента, но защото половината ми неща са там, половината са при родителите ми.“

Случайно или не обаче преди седмица Благо се е мярнал из няколко заведения в компанията на дългокоса хубавица с крака до сливиците.

Близки до Георгиев предполагат, че именно ходещото изкушение е причина за разрива в отношенията му с Христина. Двамата са двойка вече три години. Гимнастичката, която има сребро от световно първенство с ансамбъла ни, последва Благо в Испания, Сърбия и Германия, където той играеше за Алавес, Цървена звезда и Дуисбург. Любовта им оцеля и напук на фолкпевицата Емануела, която даде мило и драго да ги раздели. „Всяка връзка от време на време минава през препятствия. Вероятно Хриси и Благо пак ще се съберат. Няма друг начин. Те просто много се обичат“, коментираха техни близки.

donbalon.eu