На пазара вече е специалният брой на сп. „Нов фолк”, посветен на Човека-глас – Тони Стораро. В това издание на елитното списание Големият Тони разкрива много подробни и пикантни детайли от биографията си. Към броя има и промоционално DVD с 16 от най-добрите му видеоклипове.
  
  Човекът – глас разказва пордобно за личния си живот, кариерата си, семейството. Неговият непринуден и прям разказ се разгръща върху страниците на списанието и на всяка от тях има много смях и малко тъга.
  Публикувани са и снимки от личния архив на певеца, които до този момент не са били показвани в нито едно печатно издание. Специално за този брой Тони Стораро засне фотосесия с фотографа Ивомир Пешев, в която мачовската осанка на Големия Тони личи много силно.
  
  Стораро признава: „Радвам се, че сп. „Нов фолк” издава този специален брой. Моята кариера на професионален изпълнител от години е свързана със списанието.
  На Десетите/юбилейни Годишни награди на сп. „Нов фолк” получих наградата за „Певец на годината /2007/”. Този факт, както и последвалият специален брой посветен на мен са доказателство, че моята работа е достойно оценена.”
  
  Всеки читател на сп. „Нов фолк” ще получи DVD с 16 видеоклипа на Тони Стораро, сред които са: „Искам те за мен”, „Две, три, четири”, „Не заслужавам”, „За една жена”, „Нема пари”, „Ти от Рая ли дойде”, „Бъди щастлива”.
  
  Четеш, слушаш, виждаш и не вярваш на сетивата си. Това е Тони Стораро и специалният брой на сп. „Нов фолк”, посветен единствено и само на човека, чийто глас се излива направо от душата.

erogance.eu