Златка Райкова не се яви на дамското рали в Балчик, където нейното участие беше широко рекламирано. Изкусителката, която е половинка на самбиста Благой Иванов, върза тенекия на организаторите.

Известната с многото мъжки завоевания плеймейтка се появи преди това на рождения ден на Planet bar Deluxe на яхтеното пристанище. Там тя позира пред папараци по типичния си начин.  Фотограф успя да заснеме половия орган на певицата. Не че това вече не се е случвало именно на финала на конкурса на Playboy преди година.

Ето какво пише по този повод в. “Телеграф” в култов материал озаглавен “Златка на морето без гащи”.

“Щом видя фотообективите, силиконовата блондинка започна да се кълчи около едно от четирите поршета, паркирани пред заведението. Тогава изпод стилната й черна рокля лъсна “голата истина”. Оказа се, че красавицата дори е забравила и да си обръсне интимните части… “ А на другата сутрин: “Преминалата в неизвестност Златка не вдигаше телефона при всеки опит на организаторите да се свържат с нея. Кой знае в чие легло се е отзовала на зазоряване  и сега въобще не й дреме, че е вързала тенекия на толкова хора, коментираха зевзеци, дошли да зяпатдетските гонки.

Златка се забавлявала до зори с колегата си от “Островът на изкушението” Андрей в новооткритото заведение, а послесе мистериозно изчезна. 

donbalon.eu