След тоталния успех, като хит номер 1 на Лято – 2008 г., на първия сингъл на Миро feat. Mike Johnson „Нирвана” от първия му самостоятелен албум „Омиротворен”, песента е на път да прескочи границите на България, та чак отвъд океана. Майк Джонсън, който е автор на музиката и текста на хитовото парче съвместно с Миро е изпратил новия хит на своя приятел и колега ALEX STRASSER (продуцент на култовия хит на шоколадовия Хедауай – „What is Love“, както и на световноизвестните момчешки банди „Backstreet Boys” и N’ Sync“). Майк и Алекс поддържат напрекъснато връзка чрез Интернет и често се чуват по телефона и всяко хитово парче на Майк отива при маститите продуценти Алекс Страшър и Свен Кришнер, който пък е продуцент на култовата банда от 90-те години “2-4 family”, от която е и Майк Джонсън, в Германия. Сега обаче Майк Джонсън и Миро очакват съвсем скоро покана да посетят Германия, а може би, после и Америка, за евентуални турове пред световна и българска публика там. ПР-ите на звездите мълчат все още, но сладко се усмихват „под мустак”, предвкусвайки световната слава на техните фаворити…
  
  Хита „Нирвана“ на Миро feat. Mike Johnson е с R&B звучене, в което се прокрадва сладка меланхолия под съпровода на ярки перкусии. Песента е вдъхновена от непрестанния стремеж на хората към това състояние на пълно блаженство и от дългия път, който се изминава, за да се стигне до него. „Нирвана“ е по музика и текст на Mike Johnson и Миро. Mike Johnson е и специален гост изпълнител в албума. Аранжиментът е дело на PROX Студио, Миро и Момчил Колев.
  В най-скоро време Майк Джонсън ще извади нов ретро-хит, ремикс на световен супер-хит! В момента подготвя и видео към песента… Феновете му тръпнат в очакване! Лято 2008 се очертава много наситено откъм ангажименти и нови музикални предизвикателства от страна на талантливия и световноизвестен музикант. Феновете му тръпнат в очакване!

erogance.eu