Това бе купонът от изминалатa нощ във фолк-клуб “Help” – Dance Center “Sin City”. Балканската мега звезда Драган Койч – КЕБА и българските му колеги от Diapason Records – Тони Стораро, Теодора, Джони, Румина и Ерик направиха едно наистина страхотно балканско парти. Те нажежиха атмосферата в клуба до крайна степен и той наистина се превърна в “Град на греха”.
  
  Партито откри очарователната Румина. Нейните хитове “Нека позная”, “Жестоко” и “Имаш моето сърце” разтуптяха много сърца още в самото начало. След нея на сцената се качи Ерик, който възпя блондинките с “Русо гладно няма” и разтанцува публиката с “Един въпрос” и нова песен от дебютния му албум – денс парчето“100 на 100”.
  Под звуците на бурни аплодисменти на сцената се появи легендарният Джони. Все още в компанията на бастун, но с танцуващ глас и сърце. След изпълнението на хитовите му парчета “Фа мажор”, “Кел кел” и “Измама” към него се приседини и примата на Diapason Records – Теодора. Заедно изпълниха дуетната им песен “Вярвай ми”. Сонеокото изкушение на поп-фолка изобщо не спря до тук. Тя продължи да пали вече танцуващите по маси и столове купонджии с хитове “Смешна цена”, новата си песен ‘Изневерявам ти”, “Шумно ли го правя” и “Пръста няма да си мръдна”. Тогава публиката беше готова за появата на топ певеца на годината Тони Стораро. Големият Тони както винаги зареди дансинга с танцуващи почитатели под звуците на мега хитовете му “2, 3, 4”, “Искам те за мен”, “Ти от рая ли дойде” и още и още…
  Сръбската мега звезда КЕБА бе следващият, който се качи на сцената под звука на бурни аплодисменти. Хитовете му “Питаш за мен”, “Кукавица” и още много звучаха на живо в негово изпълнение за първи път на сцената на “Sin City”. КЕБА и невероятните музиканти от оркестър “Балкански мъже” направиха едно страхотно шоу – ловки импровизации и голям купон. В клуба не остана човек седнал на масата – всички се виеха кръшно по ритъма на музикантите.

erogance.eu