Мадона ще има грандиозен концерт на олимпийския стадион в Атина на 27 септември. Хубаватата новина идва десет дни, след като стана известно за шоу на Мадона отново през септември в друга балканска страна – Черна гора.
Двата концерта през септември са уникален шанс за много от българските фенове най-сетне да видят поп лъвицата Мадона на живо.

С турнето Мадона промотира последния си албум Hard Candy, който с излизането си през април дебютира директно на първо място в 27 страни (включително в САЩ, Великобритания и Япония). 60-те концерта от предишното турне The Confessions tour 2006 на Мадона са й донесли 193,7 милиона долара. Тази равносметка превръща Confessions в най-печелившото шоу, правено някога от жена. Ред е на Sticky and Sweet Tour 2008.

Продажбата на билетите за шоуто на Мадона в Гърция започва на 27 юли. Те ще са на цена 250 евро за седящи с номерирани места в специална VIP зона, от 85 до 110 евро за седящи с номерирани места в различни други зони по трибуните, 80 и 90 евро за правостоящи.