Може ли  слуховете да са верни? Дали Madonna наистина е приключила с Guy Ritchie? Според британското издание Holy Moly, тя е наела един от най-добрите адвокати по бракоразводни дела в Англия – Nicolas Mostyn. Неслучайно той се слави с прякора си Челюсти, той представляваше и бившия член на Beatles Пол МакКартни при развода му с Хедър Милс.

  В последно време се чуваха доста слухове за раздяла между Madonna и Guy и затова новините не са толкова шокиращи, но странното е, че слуховете казват, че двойката не е подписала предбрачен договор. Странно е, защото Madonna е една истинска бизнес дама и едва ли се е омъжила без договорки.Според Forbes само миналата година Мадона е спечелила 72 милиона долара.

   Според източниците на Holy Moly причината за развода е постепенно настъпилото отдалечаване между двамата – заради работата по последния албум Hard Candy и световното турне на Мадона, както и филмите на Гай Ричи, а осиновяването на David Banda е привлече доста негативно медиино внимание, което сигурно също влияе на отношенията между британските звезди.