Миналогодишната носителка на короната „Мисис България Свят“ Катя Дунева преди няколко дни взе участие в снимките на последния видеоклип на Устата „Кажи ми“. Устата не изневери на стила си да е заобиколен от красиви жени и ще зарадва феновете си с горещ клип и ритмична песен заснети на луксозната яхта Новел, собственост на хотел Новел в Слънчев Бряг. Дунева впечатли снимачния екип със своите прелести и визия, които, според русокосото изкушение, дължи преди всичко на гени и на спорт. Тя е многократен шампион по конен спорт и за съжаление няма да може да участва утре на конните състезания за купата на Samsung, които са кръг от световната купа поради факта, че не можа да се подготви заради участитето си в горещия видеоклип на Устата.
  
  Красавицата заминава през уикенда за Варна, където съпруга й ще участва в автомобилно рали, а тя с присъствието си ще разсейва останалите състезатели.
  
  Междувременно тя се подготвя и за участието си в Световния конкурс Mrs World в Las Vegas, където тя ще участва след близо месец. Организаторите на конкурса са проявили особен интерес към българската претендентка за титлата. Негласно изискване е участничките да се появяват в компанията на знаменитости. Например вече е известно, че английската мисис ще се появи в компанията на Victoria Beckham. Катя Дунева също ще бъде в компанията на знаменитост позната в Щатите – Христо Стоичков.

erogance.eu