Валери прави всякакви опити за да успее да се помири с приятелката си

Нападателят на националния отбор и английския „Манчестър Сити“ прави всякакви опити за да успее да се помири с приятелката си поп фолк певицата Алисия.

След като беше изловен в изневяра със Златка от „Острова на изкушението“ , връзката на Божинов бе на косъм от разпадане , голаджията обаче намери начин да разнежи половинката си.

Преди седмица Валери и Алисия се нанесоха в новата си къща. Младото семейство купи още преди година огромно жилище в престижен столичен квартал за над 1 милион лева, но заради спор със старите собственици на имота настаняването се забави. Оказало се, че къщата била отдадена под наем на трети лица от стария собственик до февруари 2008-а. Алисия и Валери обаче разбрали това чак след като се сдобили с нотариалния акт. „Най-после се настанихме в къщата, все още не сме я обзавели напълно. Наела съм дизайнер, който с моя помощ ще направи дома ни отличен.
Нямам никакви търкания с Валери, вярвам му. Не ме интересува, нека хората си говорят, че ми изневерява“, демонстрира непукизма си сексапилната Алисия.

donbalon.eu