Месец и половина след като се раздели, розовото семейство Азис и Китаеца отново се събраха и решиха да започнат на чисто.

  За тази цел те потърсили помощта на психоложка, която да ги напътства в ролята на брачен консултант. След няколко срещи с нея, и двамата доверили пред приятели, че сега сексът им е страхотен, направо убийствен.

Двамата сега живеят в двуетажна къща в столичния квартал „Малинова долина“, която костинбродският славей е купил преди два месеца.

 Домът им е с голям двор, който е ограден с висок зид, за да не може никой да ги притеснява. В къщата има 4 спални, хол и свръхмодерна кухня, в която Василка сама готви, пере и чисти.Поне така разправя наляво и надясно, въздишайки театрално в типично нейния си стил, че била се превърнала на Пепеляшка.

Запознати обаче твърдят, че никога не са я виждали по-щастлива. Явно, че раздялата със съпруга й много й е тежала, особено след като той наговори в интервютата си в медиите един куп доста нелицеприятни приказки за нея.

 Например това, че за 3 години бил правили секс с нея само 6 пъти и никак не му харесал.

Дългогодишната приятелка на Азис -Гала, и бебето Рая са останали да живеят в старото му жилище в ж. к. „Манастирски ливади“, но всеки ден Китайчето отскачало да ги види и да свърши там някоя и друга работа.

kliuki.net