Румънската звезда Кости пристигна в България, за да се включи в снимките на най-горещия клип това лято.

Домакинята – фолк-певицата Андреа предприе шеметен риск да направи дуета “Само мой”, но рискът си заслужаваше, имайки предвид резултата.

Самата песен е записана в Румъния, като музиката и аранжимента са дело на Кости.

За реализирането на клипа са построени мащабни декори в близост до София, като масовката също е впечатляваща – брейкърите от “Електрик Форс Крю”, момичетата от балет “Нова”, кючекчийка, която всъщност е виетнамка по народност, три ламборджинита и сексапилната плеймейтка Златка Райкова.

Русото изкушение беше взела ролята си доста на сериозно – за да разпали страстите, Златка не само че танцуваше около Кости, но се метна върху него, докато той се излежаваше на един от диваните. Екипът бе изненадан, но прие сценарната й идея с голям възторг. Режисьорът на видеото Люси Иларионов толкова се вживя, че започна още повече да подстрекава Златка в еротичните й начинания.

Не закъсна и коментарът на Кости, който предложи на Люси да се заеме с порно филми, вместо да снима фолк-клипове. Провокацията в клип е подсилена и от черната прозрачна рокля на Андреа, по която операторите загубиха ума и дума, особено когато певицата остана по жартиери. Въпреки че след убийствената фотосесия за корицата на юнския “Плейбой”, едва ли има какво толкова да крие.

Вече е ясно, че Андреа ще е и една от изпълнителките в турнето на Пайнер, което стартира на 17 юли във Видин. Певицата вече готви своето шоу, което ще се върти около една тематика – “Фантомът от операта”. Мюзикълът на Андрю Лойд Уебър ще оживее на фолк-сцената благодарение и на един от най-добрите балети в България “Веда Джуниър”. Всички костюми и ефекти също ще са инспирирани от романтичния и ужасяващ готически роман.

erogance.eu