Сватбеният ден е уникален за всеки участник в събитието. Той е изпълнен с емоции, които трябва да бъдат запечатани, съхранени във вечността. Не по-малко важна от сватбената фотосесия е тази с шаферките – най-близките приятелки на булката, които ѝ дават своята подкрепа в един от най-важните дни в живота ѝ. Ако държите да имате интересна, разчупена и забавна фотосесия с вашите шаферки на сватбения ден, то ето няколко предложения.

шаферки, снимки шаферки, идея шаферки, фото шаферки, фотограф шаферки, фотограф сватба, сватбени снимки

Една прекрасна идея за снимки с вашите шаферки е на открито. Цветовете са по-ярки, усмивките по-широки, а емоциите – по-дълбоки. Изберете интересно място, където да може да се развихрите. Ако шаферките ви са повече, някоя зелена полянка ще е идеална. Може да изберете някаква ситуация, която да бъде заснета. Например, как ви оправят роклята, или ви подават букета. Всичко е възможно, стига да ви носи радост и много усмивки.

шаферки, снимки шаферки, идея шаферки, фото шаферки, фотограф шаферки, фотограф сватба, сватбени снимки

Друга интересна идея за снимки с шаферките е тази, в която сватбената рокля е на закачалка, момичетата за около вас, и всички се смеете, защото най-хубавото предстои.
Все по-интересни и предпочитани снимки с шаферките са тези, в които момичетата са заснети в непринудени пози: оправят косата на булката, грима, обувките, усмихват се или др. Най-истинските снимки са точно тези – когато най-малко очакваме запечатваме най-красивите моменти.

шаферки, снимки шаферки, идея шаферки, фото шаферки, фотограф шаферки, фотограф сватба, сватбени снимки

Няма по-щастливи на сватбения ден от младото семейство. Но за да е пълно щастието им, е нужен истински професионалист в улавянето на неуловими мигове. Изборът на фотограф за сватбения ден или за фотосесиите около него е трудна задача.

За да са хубави снимките от сватбената фотосесия или от тази с шаферките, е нужен проверен сватбен фотограф. Трябва да умее да разбира своите модели, да ги предразполага да се отпуснат и да открие най-красивото, което да запечата за техните спомени. Ако не знаете на кого да се доверите за своята сватбена фотосесия, разгледайте творбите на членовете на Националната асоциация за професионални сватбени фотографи и видеооператори, или накратко НАПСФВ. Това е организация, в която членуват професионалисти, които ще се погрижат за това вашия сватбен ден да бъде незабравим. Сватбеният фотограф знае, че за вас сватбеният ден е особено важен, затова ще се погрижи да създаде магически спомен в снимки.

Не се колебайте, а изберете професионалиста. Така ще си гарантирате време и спокойствие до големия ден.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook