Младата дизайнерка Севдалина Дякова бе поканена на среща от световно известната етно певица Ищар. Двете разговаряха на четири очи във френския курорт Ница, където Ищар отдъхва в частно имение след снимките на най-новата си песен, част от екипа на която също бе български.

Причината за срещата – красивите тюрбани, които Севдалина шие и желанието на етно певицата да ги включи във видеото на следващия си музикален проект. Срещата между Ищар и Севдалина не е случайна – посредник на приятелството им е австрийския композитор и певец с израелски корени Ави Бенеди, който живее в България.

Ishtar,Sevi, Севдалина Дякова, Ищар

Съвсем наскоро Севдалина бе удостоена с награда Бизнес дама на годината в категория „Мода“. Въпреки че професионално се занимава с IT технологии, нейната голяма страст е да развихря въображението си, като създава уникални тюрбани за дамите с изискан вкус.

Моделите на Севдалина Дянкова са ръчно изработени, всеки един от тях има по средно 600 бода с игла, а тюрбаните ѝ вече се превърнаха в предпочитан моден аксесоар сред родните красавици като Анелия, плеймейтките Златка Димитрова, Петя Стоянова, Велина Узунова и много бизнес дами елита на страната ни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook