„Долче и Габана“ пускат нов парфюм на пазара. Очаква се да бъде пуснат в продажба през септември 2017 година. Наречен е „Единствената“. Ключовата съставка в новия парфюм е белият лилиум.

Лице на аромата е кино звездата Емилия Кларк (Emilia Clarke).

Според официалното изявление на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана, 30-годишната красавица е „истинско въплъщение на „Долче и Габана“-жената, тъй като „тя е лъчезарна и изпълнена с живот“.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Емилия Кларк е английска театрална и филмова актриса, номинирана за „Сатурн“, „Сателит“, две награди „Еми“ и три награди на „Гилдията на киноактьорите“. Тя е известна с ролята си на Денерис Таргариен във фентъзи поредицата на HBO – „Игра на тронове“ и Сара Конър във филма „Терминатор: Генезис“.

Емилия Кларк е родена на 26 октомври 1986 г. в Лондон, Англия, но израства в Бъркшър.
Баща ѝ е звукорежисьор в театъра, майка ѝ е бизнес дама, а нейният по-малък брат учи политика. Интересът на Кларк към театъра започва още когато е едва на 3-годишна възраст, след като гледа мюзикъла „Boat Show“, по който баща ѝ работи по това време. През 2009 г. завършва британската драматична школа „Drama Centre“ в Лондон.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook