Ревюто на „Алениа“ в пловдивски клуб ще отбележи 3 години от създаването на модната марка, която е любима на много български дами. Анелия Янкова ще представи пролетната колекция на арт бутик „Дрешника“ и най-новата си арт инсталация, която е намигване към текущия конкурс за млади дизайнери „Моден капан“ в Пловдив, който тя организира за втора година в подкрепа на млади дизайнери.

Алениа, мода Алениа, дрехи Алениа, бутик Алениа, ревю Алениа, Пловдив Алениа

Събитието на 25-и март е първият „Spring Fashion & Dance Ball“ в Пловдив и четвърто издание на традиционните вече балове, които клуб Библиотеката организира всеки сезон. Изключително успешно събитие, което допълва артистичния дух на нощен Пловдив. Различна, тематична и музикална вечер, която представя елегантната визия на танцовото общество в града и чудесна възможност за всички гости, да се потопят и преживеят празничната атмосфера на един истински бал.

Пролетните предложения от колекцията подчертават женствеността в комбинация от стил и практичност. Дами от клуб по кубинска салса ще представят тоалетите в четири тематични сета, а организаторите са подготвили много награди и изненади, които да допълнят усещането за празник в Клуба.

Ревюто на Анелия Янкова е част от цялостната концепция за създаване на устойчива артистична среда в Пловдив, която да дава възможност на младите дизайнери да творят, да се развиват и да се реализират в рамките на града. Кулминацията на модните събития, организирани от нейния бранд, е на 20-и май 2017 г., когато ще се състои грандиозния ревю-спектакъл в Капана с финалистите от конкурса „Моден капан“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook