Специално изживяване в спалнята може да се създаде с обзавеждането й с луксозно спално бельо. То вдига нивото на класата, създава усещане за комфорт, разкош и вълшебни сънища.

Невероятно е усещането от допира до италиански памучни тъкани, богато украсени с бродерия, дантела и сатенени панделки. Имаш чувството, че си в луксозен хотел, но за разлика от него, си у дома и можеш да изпитваш усещането отново и отново, защото прекрасните завивки са си само твои.

Бельото, изработено от качествени материи, гарантира дълготрайната радост, която ще носи. Има моменти, в които човек има нужда да се потопи в разкош. Това може да е рожден ден, първата сватбена нощ, Св. Валентин или друг романтичен повод, годишнина или просто желание за нещо великолепно.
За такива специални нощи е добре да се купи един ли няколко луксозни спални комплекти, които да осигурят невероятна атмосфера в спалнята.
Луксозните спални комплекти са изключително подходящи за разкошен подарък на младоженци. Подарете им пет звездно удоволствие, за да бъде съвместният им живот сладък и успешен.

Тайната на качественото италианско бельо

Производството на спално бельо в Италия има дълбоки традиции. Майсторското тъкане на фини и плътни, памучни тъкани е усъвършенствано с годините. За луксозно бельо най-често се използват тъкачните сплитки памучен сатен и ранфорс. Ранфорсът притежава голяма здравина, по-малка свиваемост и е много мека тъкан. По състав ранфорса е 100% памучна материя, а по структура се отличава с по-голяма гъстота на втъканите и усукани по специален начин нишки, това го прави по-фина тъкан, здрава и устойчива при пране.

Традиции има и при плетенето на дантели. От векове се е развивало майсторството в плетене на изтънчени, фини и разкошни дантели. Съчетанието на качествена натурална материя с пищни дантели носи усещане за разточителен лукс. Въображението, усета и опита на италианските дизайнери създават ненадминати модели на спално бельо за хора с изтънчен вкус. Бельото отговаря на всички световни изисквания за качество. То е антиалергично, здраво, натурално, с устойчиви цветове, прекрасно на допир и перфектно на външен вид. Всички тези качества позволяват освен за възрастни, да се изработва и спално бельо за деца. Вашите деца заслужават сладък сън в красиви и меки завивки. Прекрасните комплекти за деца са чудесен подарък за новородено или рожден ден за дете. Детските комплекти са чудесно решение, когато търсите стилен и изискан, луксозен подарък за дете.

Купувайки луксозно бельо за спалнята я превръщате в приказно място. Сънят в такива завивки е аристократична наслада, която си струва да бъде изпитана.

Източник: atribut.bg
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook