Най-известният моден канал в света Fashion TV пусна видео с ексклузивната фотосесия на чаровната вокалистка на Deep Zone Нелина. Красивите кадри са дело на популярния фотограф Балин Балев. Снимките бяха направени на различни локации в черноморския курорт Златни пясъци. Паралелно с фотосесията беше заснето и видеото, което вече може да се види в модния канал.

Нелина за втори път снима за модната медия, но това е първата й фотосесия по бански.
Талантливата певица се чувства еднакво добре и на сцената, и пред фотообектива. Нелина споделя, че фотографията е нейна отдавнашна страст и освен да позира, обича и да снима за удоволствие.

Според Балин Балев този проект вдига летвата много високо, а Дидо от Deep Zone допълва, че Нелина носи в себе си славянската красота, която се среща при много жени у нас.

Лятното турне на Deep Zone премина с огромен успех в някои от най-престижните български клубове, а новото парче на групата „Магнит“ по музика и аранжимент на DJ Dian Solo и Нелина, и текст на Теодора Цончева бе сред най-слушаните това лято.

В момента Deep Zone работят по нов амбициозен проект. През ноември предстои да излезе дигиталният им албум The Best of Deep Zone, който ще съдържа над 150 авторски песни проследяващи историята на групата от самото ѝ начало до днес! „Там феновете ще открият и най-новото ни парче, което все още пазим в тайна“, сподели DJ Dian Solo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook