Жената, често може да се оплаче от прекалено беден гардероб. Това не е тайна, тъй като колкото повече дрехи има, толкова по-добре се чувства тя. Не всяка жена обаче има възможност да си купува често нови дрехи.

Какво можете да направите, за да добавите повече блясък по дрехите си?

Всички знаем, че диамантите са най-добрите приятели на жената. Към тях може да добавите и различни кристали, камъни и мъниста. Всичко това може да се комбинира и да даде изцяло нов живот на всяка дреха.
Може да опитате да залепите няколко по-масивни украшения за дънките със силикон, но това не гарантира, че ще издържат дълго, още повече пране. Насочете се към нещо, което може да се закрепи здраво – с конец например.
Все още имате малко топло време, използвайте някой стари дънки за експеримент.

Жената трябва да е уверена в своите действия.

По-точно казано, бъдете сигурна, че това което ще направите по дрехите си, ще остане забележимо. Не се притеснявайте, че може да направите някоя голяма бъркотия. Бъдете смела и както ви казахме по-горе – използвайте стари дрехи за първи опит.

По магазините можете да срещнете изключително голямо разнообразие от мъниста за пришиване, набележете своята гама и действайте.

Нека сега да преминем към по-трудно ниво.

То отново, ще налага използването на кристали, мъниста и други ярки украшения. Тук ще трябва да си купите по-малки кристалчета и да използвате лепило, което е подходящо за лепене по текстил (може да попитате в магазина от които купувате кристалчетата).

Ако сте смели достатъчно, може да опитате да ги наредите в най-лудата форма или нещо което ви е лесно. Цветята са добро начало за жената. Можете да използвате различни цветове, окраски и размери. Няколко малки цветенца или две големи, сърце, дори може да се опитате да направите седнала котка.

Лепенето става, като сложите дънките на равна, твърда повърхност и започнете внимателно да нанасяте. Ако се притеснявате, че лепилото може да премине от другата страна на дънките, поставете лист хартия в крачола.

Идеите които ви казахме до сега, не са само за дънки.

Жената има безкрайна креативност. Използвайте камъчета за обувките. Имате някакви стари, червени, черни или друг цвят пантофки? Няколко камъчета могат да ги направят съвсем модерни.

Тук не става дума само за камъни, може да наблегнете и на различни платове. Тук не трябва да се бърза, отделете време за внимателно и старателно изработване. Изрежете излишната материя от залепването и пробвайте дали са удобни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook