Чантата е аксесоар без който вече не можем.

Има много жени, които са маниачки на тема чанти. Имат в гардероба си 20 или 30 броя, но продължават да искат още и още. За тях най-удачно е да си купуват евтини дамски чанти. Това са модели най-често изработени от изкуствена кожа или по-модерно, така наречената еко кожа. Могат да бъдат направени и от различни текстилни материали. Цените са приемливи и често варират в границите от 30 лв до 60 лв. Изработват се в различни форми и цветове, понякога са декорирани с различни принтове. За зимния сезон обикновено цветовете са по-сдържани и мрачни, но за летните месеци се предлагат чанти във всевъзможни багри, които носят и съответното слънчево настроение.

Създават се непрекъснато нови модели евтини дамски чанти за всички почитателки на шопинг терапията.
Дамските чанти от изкуствена кожа са много разнообразни.

Матовите модели са с туширан блясък и изглеждат стилно и елегантно. Кожата най-често е гладка, но има избор и на модели с малки или големи геометрични фигури.

Другата крайност са моделите от изкуствен лак. Те са със силен гланц, който им придава допълнителен блясък и разкош. Умело е и съчетанието на еко кожа и велур, оказва се, че това е много добра комбинация и се харесва от повечето жени.

От многото всевъзможни форми за евтини дамски чанти, смело можем да отличим чантата тип торба. За нашето забързано ежедневие този модел е много удобен. Изработва се най-често от мека еко кожа и представлява голяма дамска чанта със сравнително дълги дръжки. Закопчава се с цип или шнур.

damska cnahna evtina

За предстоящия летен сезон се очакват нови модели от дънков плат или от велур. Освен това ще има голямо разнообразие на модели от еко кожа, а също и от силикон.

Когато избираме чанта, трябва да помислим и по какъв повод ще я използваме.
Това донякъде ще определи формата и размера на модела, който купуваме. Добре е да бъде правилно цветово съчетана и с тоалета за който я подготвяме.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook