Първият български моден бранд професионални дрехи за езда Horse Fashion Edition засне рекламна фотосесия под надслов „Живот на ръба”. Артистичната експозиция е дело на модния фотограф Владо Кадънков и има за цел да остави в съзнанието привкус и нотка на еуфория, като насочи вниманието към екстремните спортове и силния адреналин от това да достигнеш критична точка в живота си. В нея участват емблематичен черен кон и два спортни мотоциклета.

Лице на колекцията е красивата Елица, която е кръстена на героинята Елица от романа „Време разделно“ и въпреки нежното си излъчване е тренирала 4 години кик бокс. Именно заради тази рядка и уникална комбинация съчетаваща невинност и сила Елица е избрана за лице на новата колекция Horse Fashion Edition Пролет/Лято 2016, която ще бъде представена след броени дни в Женева, Швейцария.

IMG 9986

Екипа на Horse Fashion Edition е млад тандем, но силно прогресиращ, който за година и половина успя да реализира 3 колекции и да стане силно популярен сред ездачите в България, Гърция, Турция и Румъния. Предстои представянето на марката в Женева (Швейцария) през март 2016 година, където се очаква нашите момичета да бъдат добре приети сред висшето елитно общество занимаващо се с конен спорт.

Най-новите колекции на Horse Fashion Edition ще бъдат представени на изложението за екипировка за езда във Верона(Италия) през октомври и в Кльон (Германия) в края на 2016г.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook