Най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се състои на 23 и 24 януари (събота и неделя) в елегантната „Бална зала” на SOFIA HOTEL BALKAN /SHERATON/.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив едни от най-добрите фирми в сватбената индустрия и едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат професионална информация и консултация.

Изложението ще събере над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия, които ще представят най-новите колекции в булчинската мода, тенденции и идеи в организирането на сватбения ден, уникални декорации, аксесоари, сладкарски изделия и предложения за медения месец.

svatba bulchinska roklia

Фотографи и филмови къщи ще покажат най-модерните насоки за това как да бъдат запазени скъпи спомени от сватбения ден. Сред актуалните тенденции са: заснемане на сватбени филми със сюжет, по сценарий и режисура с интересни ефекти и монтаж; след сватбени фотосесии с художествени снимки и заснемане на цели албуми, които проследяват ежедневието на двойката от самото запознанство, предложението, интересни моменти от връзката и вече след сватбата създават семейна история в снимки.

При сватбеното облекло са водещи естествените материи, а при организирането на сватбите има завръщане към традиционните български сватби. Силно навлиза и модата на импровизираните места за провеждане на сватбеното тържество.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook