Лицето на новата рекламна кампания на Andrews/ за сезон пролет-лято 2014 отново е холандският топ-модел Франсоа Веркерк. Той застана пред обектива на модния фотограф Павел Червенков веднага след участието си в „Седмица на модата” в Париж, където дефилира за Jean Paul Gaultier. Сред участията на модела са снимки и дефилета за други световни брандове като Givenchy, Lanvin, Paul Smith и Yohji Yamamoto.
Дизайнерите на Andrews/ с подчертана креативност ни представят модните тенденции, формиращи световния стил през сезон пролет-лято 2014.
Колекцията на модния бранд може да се раздели на четири основни линии: “Ceremonial”, “Business”, „Smart” и “Casual”:
“Ceremonial” включва облекла за специални случаи като сватби, приеми и светски събития. В пролетно-лятната си колекция дизайнерите са допълнили линията със свежи модни решения, предназначени за по-младите господа абитуриенти.
В новата колекция на Andrews/ не липсват изненади за елегантните господа, които ще открият в класическата “Business” линия с официални костюми за деловото ежедневие. Тук модните специалисти са заложили на иновативни промени в силуета и конструкцията на костюмите. След отминалото време на свободни кройки и високо вдигнати рамене с големи подплънки, сега саката са преминали в ерата на „New Samurai”. Срязвания, пайпинг, вталявания и други дизайнерски решения подсказват новия тренд повлиян от геометричните форми.
Смятаните съвсем доскоро за смели мъжки цветове – розово и лилаво, умело са комбинирани с черно, сиво и синьо в линията „Smart”. Разбира се, изключително важен е правилният подбор на материи за постигането на безупречен баланс с цветовете. Резултатът е наистина феноменален. Само страхът да ви помислят за италиански модел може да ви попречи да се възползвате от тези решения при по-неформални срещи.

Andrews, мъжка мода

Andrews/, море, екзотика, релакс – нямаме какво да допълним, за да се чувстваме прекрасно в свободното си време с линията “Casual”. Лекотата, с която Andrews/ ни пренася в тази безметежност, е изумителна. С удоволствие се наслаждаваме на морската тема и екзотичните флорални мотиви, представени в пастелни тонове. Хората, изпълнени с повече адреналин, ще открият себе си в силните комбинации от червено, оранжево, зелено, синьо, бяло, допълнени с бежови тонове. А по-романтичните натури чудесно биха подчертали летния си загар с розово, лилаво и жълто, подкрепени от пастелно сиви тоналности.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook