Очарователната 44-годишна манекенка Кели Бенсион публикува книга със съвети за летния гардероб.

Красавицата е убедена, че с малко хитрост и правилните дрехи може да превърне всяка жена в гореща съблазнителка. Всичко, което е необходимо през топлия сезон, за да изглеждате добре е да избирате и съчетават правилните дрехи. Според Кели цветът на това лято е оранжевото. Независимо от своята възраст и социален статус, всяка жена, избрала портокаловия тон, ще спечели. „Не се страхувайте от ярките, ослепителни цветове“, съветва тя. „Необходимо е само да ги комбинирате правилно“.

Оранжевият цвят и всичките му вариации на корал, мандарина и цвят ръжда пасват идеално на червеното. „Весело изглеждат червени панталони с оранжева ризка“, обясни Кели, допълвайки, че дамите, които няма да се чувстват комфортно в толкова наситени дрехи, могат да изберат ярките цветове за аксесоари.

Винаги ще изглеждате добре с високи червени обувки, които също ще са топ тенденция това лято. Най-простият начин да промените нещо по себе си и да минете на лятна вълна е да смените лака за нокти с пъстър нюанс. Червеното е също добър избор.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com