Пролетно-лятната колекция 2012 обувки и аксесоари на Джузепе Заноти дава свобода на цветовете, формите, щампите и обемите. Тоновете на обувките преобладават от морско зелено до тъмно синьо, кобалт, жълто, има и „стилизации“ в зелено, които дават представа за вода. Текстурите включват велур, лак в жълто, тюркоазено, розово-лилаво, които се комбинират заедно или поотделно. Има анималистични графики и загадки на питон, представен като графичен елемент. Платформата се превръща в основа за дърво, цветя и орнаменти, позволяващи всякакъв вид декoрации. Така оформлението е винаги едно и също, но с по-сдържано смесване на цветовете и по приглушени контрасти.

Гуменките са връщане към реалността като урбанистичен продукт, който преминава през всички групи. Всеки сезон Джузепе Заноти представя един и същи стил, но с различни цветове и материали. Те са обсипани с камъчета, мъниста и са в бели и анималистични цветове на питон и леопард.

В бижутата присъства повече сребро и никел. Те са студени, хромирани, посребрени, паладиеви, в хармония с черен лак, кожа и коприна – блясък, който „облича” от врата до петите. Огърлиците са с усещане за барок и са направени за врата, но могат да облекат и тялото.

В колекцията на марката, чантите дават пълна свобода на декоративните елементи като закопчалки, дръжки и метални орнаменти. Те са предназначени за капризните кокетки с висок стил и маниери, които обожават малките украсени с бижута флип чантички.
Очаквайте снимки във фен страницата ни във Facebook.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook