На 17 февруари (петък) стартира поредната Седмица на модата в Лондон за сезона есен-зима 2012-2013 г., в чиито последен ден и за съжаление за последно, заради въвеждането на отделните Седмици на мъжката мода, ще бъдат показани актуалните мъжки колекции.

В първия ден на събитието ще бъдат представени 16 от дефилетата, сред които Antoni & Alison, Corrie Nielsen, Emilia Wickstead, Maria Grachvogel, Zoe Jordan, Jean-Pierre Braganza, PPQ.

През следващия ден визията си за следващия студен сезон ще представят още близо 20 млади и утвърдени имена в света на модата, сред които и талантливата Stella McCartney. На 19 февруари, официалното разписание на Лондонската седмица на модата, продължава с ревютата на все по-необикновените и привличащи вниманието представители на английската и световна мода, като Vivienne Westwood и Paul Smith.

През следващите два дни, наситената със събития седмица ще бъде отбелязана и паметта на един от най-талантливите дизайнери на Острова Alexander McQueen и потенциала на едноименната му марка McQ Alexander McQueen, която го поддържа жив в моделите й.

Последният ден на седмицата е отреден на дефилетата на мъжки колекции, като визиите си за следващата зима ще представят едни от най-утвърдените марки в сегмента.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com