Маникюрът отдавна се превърна в неделима част от общия ни външен вид и определено се влияе от цвета и вида на дрехите ни. Преливащ маникюр, ярки цветове и нокти, декорирани с дантела са акцентите, върху които се спират водещите дизайнери в областта на модата.

Това лято актуално ще бъде самоувереното, властно излъчване на ноктите, демонстрирано в ярка палитра от цветове, неон, великолепно златно и стоманено сиво. Формата на маникюра е бадемообразна или къса, с естествено излъчване. Сред най-впечатляващите явления този сезон е преливащият маникюр и сливането на цветовете, което се налага като все по-популярна техника в света на маникюра. Не му отстъпва и дантеленият маникюр, който обещава да се превърне в истинска иновация при ноктите.

Нещо което можете да пробвате и вие

Карирани нокти
Ефектен маникюр с остра форма, свръх сетивен блясък и комбиниране на два цвята. Този вид маникюр ще подчертае креативността и индивидуалността ви. Подходящ е за среща с приятели, щуро парти, дискотека.

Преливащият маникюр
Той е сред най-впечатляващите явления за този сезон. Формата на ноктите е бадемообразна, основата е тъмна, а към върха маникюрът прелива в по-светли тонове. Тази техника за сливане на цветовете изпълнена в тъмно сиво, синьо и зелено, ще направи ръцете ви наистина запомнящи се! Подходящ е за стилна вечелря или вечерно парти.

Позлатен френски връх
Запазена марка за фатални жени, направени по този начин ноктите ви се превръщат в истинско бижу! Важно! Внимавайте какви аксесоари използвате когато сте с подобен лак, защото всичко освен злато не седи добре. Подходящ за всякакъв повод.

Дантелен маникюр
Вплетени в маникюра метални елементи, пясъчни нюанси и замъглена текстура, съчетани с нокти с остра форма – това наистина е иновация при ноктите и един от хитовете за сезона. В привидно естествено изглеждащите нокти, са вплетени метални елементи, холограми или прозрачни стъклени парчета. Подходящ за всякакъв повод.

Цветна суета
Пролетно-летният поп арт залага на любими цветове и пъстроцветни летни тонове в ноктите: огнено оранжево, лимонено-жълто и малиново парфе. Покоряващ маникюр от къси до средни дължини със заоблена форма. Този маникюр се връзва с дрехи в стила на 60-те години, карирано сако, пола от туийд и др. Подходящ за ежедневието.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com