Модата за тийнейджъри залага на ярките цветове през 2012 година. Тя е построена изцяло върху играта с контрастните цветове.

Това се отнася до всички детайли на гардероба. Актуалните цветове са светлосиният, червеният, черният, зеленият, белият, бордото и оранжевият.

Модерни са отново мини-полите. Те се носят в съчетание с клин и гети в много ярки нюанси. Актуални са комбинациите от три контрастни цвята.

Като контрастен елемент може да се използва дебелият плетен шал на фона на едноцветно яке или палто.

Модерни през този сезон са съчетанията на бели дрехи с един контрастен елемент. Спортният стил на обличане, особено за момчетата, залага на слоевете.

Модерно е да се носи тишърт, върху който се облича пуловер или сако, а върху сакото – палто с красив шал. Дългите плетени туники са актуални през този сезон.

Актуални са жилетките, особено с голямо деколте, облечени върху блузи или рокли. С роклите се съчетават високи чизми в контрастен цвят.

Модерни са плисираните къси поли, които удължават визуално краката. Розовото е все още на мода за нежните рацзъфващи момичета.

Един от важните детайли в гардероба на тинейджърите са изтърканите джинси. Актуални са светло сините дънки, които са с почти разкъсана структура на места.

Късите кожени якета са модерни за тинейджърите. На мода излиза ципът, който не е прав, а минава по диагонал през якето, както е при рокерите.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg