Модните предложения при роклите за пролет – лято 2012 са толкова разнообразни, че изглежда почти невъзможно да се определят кои са основните тенденции. Дължините са различни – от къси до дълги, а стилът и цветовете са според вкуса ви. Но ако се опитаме да направим някаква класификация, то е по-добре да ги разделим по дължина.

Феерични дълги рокли

Дългите рокли винаги присъстват на модния подиум, но през пролет-лято 2012 те ще бъдат топ тенденция. Материите са ефирни – шифон, тафта, органза, а цветовете и принтовете изключително разнообразни. Долче и Габана, Емилио Пучи, Лаура Биаджоти и Унгаро ни предлагат многопластови рокли с флорални мотиви, Just Cavalli залага на леопардовите мотиви и точките, а Наим Хан и Roccobarocco просто съчетават контрастни цветове.

Мини роклички

Докато едни дами предпочитат дългите рокли, то други са с нагласата да покажат повече от своето тяло и тенденцията мини роклички ще им помогне да го направят. Долче и Габана, Balmain, Блумарин, Betsey Johnson и Ана Сюи например се впускат в игра на цветовете и шарките и ни предлагат къси рокли в красиви багри и принтове.

Рокли с дължина до коляното

Роклите с дължина до коляното са перфектни за онези дами, които не обичат да носят дълго, но не се чувстват достатъчно удобно в мини вариантите. Тази дължина е подходяща за всички възрасти и всички поводи. Например в една рокля на Армани достойно можете да минете по червения килим.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com